Asiatisk restaurant Oslo

Tatakii Asian er en unik asiatisk restaurant Oslo på Majorstua. Her er du hjertelig velkommen om du ønsker å senke skuldrene i trendy, men samtidig koselige, omgivelser. På Tatakii Asian får du servert Asian Fusion-mat av ypperste kvalitet, komplimentert med friske og spennende drinker.
Gullstjerner%202
"Sabla godt"
Gullstjerner%202
"En impulsiv beslutning på en onsdag kveld; vi tar et måltid på Tatakii og velger å sitte ute. Hva skal vi velge? To herrer ved nabobordet skryter av kokkens 5 retters med vinmeny. Men vi velger vårruller til forrett og en Hot Pot som hovedrett. Begge deler presentert og servert på en meget hyggelig måte, og smakene helt nydelig. Det ble foreslått en spansk hvitvin, som passet utmerket. Deilig måltid, hyggelig service. Vi kommer gjerne tilbake."
Gullstjerner%202
"Fantastisk service! Vi følte oss sett og ivaretatt. Deilig mat som skapte matminner, og behagelig stemning! Varmelamper som varmet nok til å sitte langt ut på kvelden.. Takk for oss, vi kommer tilbake."

Asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian serverer eksepsjonell Asian-Fusion

På Tatakii Asian kan du smake deg gjennom retter fra store deler av Asia. Vi serverer nemlig Asian-Fusion-retter med røtter i både det kinesiske-, japanske- thailandske-, vietnamesiske- og koreanske kjøkkenet. Om du er en sushi-elsker, grillfanatiker eller om det er wok-retter og crispy retter som begeistrer deg, har vi et bredt utvalg å velge i. Tatakii Asian er et perfekt valg om du ønsker å komme innom for en kjapp lunsj, om du ønsker å samle vennegjengen til en storslått middag hvor latteren sitter løst og samtalene er gode eller om du ønsker å arrangere et stort selskap.
Tatakii14_lav_smalere-min
På menyen til vår asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian finner du retter som:
 • Sashimi
 • Nigiri
 • Maki
 • Sushi combo
 • Green Godies
 • Crispy Fried
 • Izakaya-retter
 • Wok-retter
 • Selskapsmenyer
 • Desserter

Se hele vår meny her.

Eat Me, er en sikker vinner!

For den aller beste opplevelsen på vår asiatisk restaurant Oslo, anbefaler vi å velge vår selskapsmeny; Eat Me. På denne 5-retters menyen har du mulighet til å få en smakebit på det aller beste kjøkkenet har å by på. For en helhetlig opplevelse av hva vi på Tatakii Asian kan tilby, er Eat Me en sikker vinner. Her vil du få servert både sushi, izakaya-retter, crispy fried, vår bestselgende Crispy Duck og en nydelig dessert. Vi oppfordrer våre gjester til å bestille flere småretter og kose seg med forskjellige smaker. Vår dyktige sommelier kan hjelpe dere med å finne den perfektet vinen eller cocktailen som komplimenterer maten. Skulle dere ønske en egenkomponert meny tilpasset deres smaker og preferanser, kan selvsagt våre serviceinnstilte servitører hjelpe til med det.
Tatakii08_lav_smalere-min
InstaDrinker-min
Tatakii11_lav_smalere-min
InstaMat-min

Tatakii Asian er en asiatisk restaurant Oslo kan by på med stolthet

 Tatakii Asian er en asiatisk restaurant Oslo på Majorstua. Med sin perfekte beliggenhet, sine eksotiske drinker og en meny med noe for enhver smak, er Tatakii Asian en asiatisk restaurant Oslo sine beboere har blitt svært glade i. Tatakii Asian ligger vis a vis inngangen til Frognerbadet, og ligger således både i nærheten av Colosseum kino og Frognerparken. Det er med andre ord ingen problem å finne veien til oss, eller å kombinere et besøk med en kulturell opplevelse.  
 
Tatakii Asian har, siden vi åpnet restauranten i 2016, vært en del av Dinnergruppen. Tidligere har lokalene huset vår søsterrestaurant, Nodee Barcode – tidligere Nodee Asian Cooking. Nodee flyttet til Barcode og vi tok over lokalene på Majorstua. I tillegg til Tatakii, består Dinnergruppen i dag av:
 
 • Dinner Bar og Restaurant (Stortingsgata, rett ved siden av Nationaltheatret)
 • SüdØst Asian Crossover (Trondheimsveien, nederst på Grünerløkka)
 • Nodee Barcode og Nodee Sky (Dronning Eufemias gate, rett ved Operaen i Barcode)
 • Bilde av vinglass hos Tatakii Asian restaurant

 • Stemningsbilde fra uteserveringen hos Tatakii Asian restaurant, Majorstua

 • Bilde av bord hos Tatakii Asian restaurant

 • Bilde av dekket bord i Chambre separee hos Tatakii Asian restaurant

Selv om restaurantene har samme eiere, er vi opptatte av at hver og en restaurant skal ha sitt særpreg. Tatakii Asian skiller seg fra de andre fire restaurantene ved å servere izakaya-retter og sushi-retter, som du kun finner hos oss. Hver av våre asiatisk restaurant Oslo har også sine særegne miljøer, og selv om du lett kan kjenne igjen den røde tråden i Dinnergruppen, vil du også oppleve Tatakii som annerledes. Hos oss har vi valgt et mørkt og stilfullt interiør i varme jordtoner som; brunt og svart, komplimentert av kontraster i gull. De tunge møblene setter preg på restauranten og innbyr til gode samtaler og avslapping.
 
På Tatakii Asian har vi tatt utgangspunkt i det japanske fenomenet «izakaya». I utgangspunktet var dette et utsalgssted for Sake, men det ble etter hvert også tilbudt småretter på disse stedene. Med også matservering på utsalgsstedene, ble gjerne gjestene sittende lenge og nyte deilig drikke sammen med god mat på deling. Selv om izakaya i utgangspunktet er et japansk fenomen, ble det ofte hentet inspirasjon fra andre asiatiske kjøkken. Det har vi også gjort hos oss. Som ved izakaya-stedene i Japan, ønsker vi at du også hos oss sitter lenge og nyter det vi har å tilby av eksotiske drinker, god vin og småretter som passer utmerket til å dele.

Tatakii Asian er en perfekt asiatisk restaurant Oslo til ditt neste arrangement

Vår restaurant passer ypperlig til mange ulike typer arrangementer. Her har vi huset alt fra bryllup til møter og konferanser, små business-lunsjer, romantiske middager for to og bursdagsselskaper. Dersom dere ønsker å sitte skjermet, har vi et Chambre Separée hvor det er plass til inntil 30 gjester. Har dere et ønske om et større selskap enn dette, er det også selvsagt mulig å reservere hele vår asiatisk restaurant Oslo. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt arrangement. Ta kontakt med oss på booking@tatakiiasian.no, så svarer vi deg i løpet av 24 timer, eller på tlf: 23 62 40 20.
 
Med et spennende utvalg matretter, et bredt sortiment på drikkekartet, vårt unike og sjarmerende miljø, samt våre serviceinnstilte servitører, er Tatakii Asian, asiatisk restaurant Oslo, den perfekte rammen for ditt neste arrangement. Tatakii Asian passer til de fleste typer arrangementer, som:
 
 • Event
 • Kick-off
 • Jubileumsfester
 • Bursdagsselskap
 • Bryllup
 • Utdrikningslag
 • Julebord/sommerfester

Asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian ønsker deg velkommen til vår uteservering

Ved første solgløtt er det ingenting Oslo-folket er mer glade i enn å benke seg ned på en uteservering for å nyte temperaturforskjellen med noe godt i glasset og deilig mat til å fylle magen med. Vi har derfor en stor uteservering på vår asiatisk restaurant Oslo, hvor det er plass til 150 gjester. Vår uteservering holder åpent så lenge temperaturen tilsier at det er mulighet for det. Derfor er du hjertelig velkommen på vår uteservering fra tidlig vår til sen høst. På dagtid har du gode muligheter for å nyte solen, og på kvelden setter vi på varmelamper, slik at man kan sitte ute så lenge man måtte ønsker. Vi serverer selvsagt den samme menyen ute som inne.
 
Dersom man ønsker, er det muligheter for å reservere hele eller deler av vår uteservering til et større eller mindre arrangement. Hva med å for eksempel starte kvelden med velkomstdrikke på uteserveringen, før dere beveger dere inn? Eller kanskje dere ønsker å arrangere en sommerfest for jobben med 5-retters meny under solen i frisk luft? Vi har mange muligheter, og hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt besøk hos oss. Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med noe, er det bare å ta kontakt med våre serviceinnstilte bookingmedarbeidere på booking@tatakiiasian.no eller på tlf: 23 62 40 20. 
 
Ønsker du å reservere bord, trykk her for inneservering og her for uteservering.

Tatakii Asian, asiatisk restaurant Oslo setter pris på gode tilbakemeldinger

Hos oss på Tatakii Asian er vi opptatte av å levere av ytterste kvalitet i alle ledd. Vi ønsker at du skal føle deg velkommen og avslappet fra du kommer inn døren og møter våre imøtekommende hovmestere til du forlater våre lokaler god og mett. Våre servitører er serviceinnstilte og hjelper deg gjerne med å sette sammen en meny tilpasset dine ønsker. Kokkene våre har høy yrkesstolthet og vil gjøre sitt beste for å servere mat av god kvalitet, som vil få smaksløkene dine til å fryde seg. Siden vi åpnet dørene i 2016 har derfor vår asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian, fått mange gode tilbakemeldinger, som vi setter stor pris på.

Besøk gjerne vår Facebook-side her eller TripAdvisor her, for å se hva gjester sier etter et besøk hos oss.
Gullstjerner%202
"Herlig plass… hyggelig personal… god mat… gode priser… enkelt og greit… vi kommer plutselig tilbake."
Gullstjerner%202
"Kom nettopp hjem etter SEKS fantastiske timer på Tatakii. Hele opplevelsen var fremragende. Har vært på restaurantene flere ganger siden de åpnet og dette er virkelig prikken over ien. Uten tvil en av de beste opplevelsene jeg har hatt på restaurant i Oslo."
Gullstjerner%202
"Først og fremst: Servicen ved bordet var upåklagelig. Smil, vennlighet, oppmerksomhet, husket de små detaljene. Jeg har problemer med veldig sterk mat og fikk nydelige alternativer. Alt var uproblematisk. Drinkene vi fikk servert var super delikate. Isbit formet som en skål med bær inni. Små detaljer som i alle fall jeg fryder meg over! Maten var himmelsk."

Vår asiatisk restaurant Oslo har også blitt flittig besøk av restaurantanmeldere.

 

Menyen oppfordrer til «Eat Me». Det kan du trygt gjøre på Tatakii.

Da Dagbladets Robinson & Fredag besøkte Tatakii Asian, ble de bergtatt av vår selskapsmeny, Eat Me. «Når menyen oppfordrer til «Eat Me», kan det trygt gjøres. Eneste konsekvens er at du blir god og mett», kunne Fredag konstatere etter å ha inntatt et godt måltid hos oss. Robinson & Fredag synes også at vår vri på Crispy Duck var en innertier; «En god gammel kjenning, kommenterte Fredag – med trykk på «god» (…) Crispy Duck, and i pannekaker med agurk og vårløk, er å få på flere av byens restauranter, forskjellen her var at kjøkkenet også serverte syltet mango til. Morsomt».
 
Mat: ****
Miljø: *****
Service: *****
Totalt: ****
 
Les hele anmeldelsen av Dagbladets Robinson & Fredag her.

Restaurantguidens anmeldere oppfordrer til å prøve robata-rettene våre

«Her finner definitivt alle noe de liker» bemerker anmelderne fra Restaurantguiden etter å ha tatt en titt på menyen. Når måltidet er inntatt og anmelderne fra Restaurantguiden har smakt seg gjennom hele Eat Me-menyen, er det grillrettene våre som imponerer sterkest. «Kveldens beste servering er rettene under robatayaki. Kjøtt og skalldyr er tredd på spyd og grillet sakte over kull. Indrefileten av lam er meget mør og god (…). Meget gode scampi [og] de helgrillede, chilenske krepsene er faste i kjøttet, saftige, og kokkene har gjort det enkelt å ta av skallet.»
 
Miljø: *****
Meny: ****
Mat: ****
Service: ****
Verdi for pengene: ****        
Totalt: ****
 
Les hele anmeldelsen til Restaurantguiden av Tatakii Asian her.

Nydelig asiatisk nykommer

Dagsavisens anmeldere er svært mette og fornøyde etter sitt besøk hos oss, og konkluderer med: «Suveren service og et virkelig godt måltid» Tatakii Asian framstår som «en formsikker restaurant som leverer i alle ledd». På vår asiatisk restaurant Oslo er vi opptatte av å levere av høy kvalitet når det gjelder service. Det setter anmelderne pris på: «Her er smilet ekte og nærværet behagelig og diskret (…) Servitøren er blid som en lerke og tilstedeværende selv med fullt lokale». Dagsavisens anmeldere bemerker også at du vil finne alle typer mennesker, og derfor også ulike prisnivåer hos oss. «Vi snakker om restaurantdrift på et høyt kvalitetsnivå med asiatisk kokkekunst som premiss, og med en vinmeny […], der du kan drikke godt og rimelig, eller skamløst dyrt. Her finnes alt».
 
Mat: *****
Meny: *****
Miljø: *****
Service: ******        
Prisnivå: *****
Totalt: *****
 
Les hele anmeldelsen til Dagsavisen av vår asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian her.