tatakii asian

– et lite stykke Asia midt på Majorstuen

tatakii asian

– et lite stykke Asia midt på Majorstuen

Asian fusion restaurant med utgangspunkt i det japanske konseptet izakaya – spennende, asiatiske småretter servert til godt drikke.

Restaurant

Vi henter inspirasjon fra både det kinesiske-, japanske-, thailandske-, vietnamesiske- og koreanske kjøkkenet. Vår lunsjmeny bugner av asiatiske fristelser, med mange spennende og kreative varianter. Unn deg en pause, få vann i munnen og nyt et velsmakende avbrekk i våre stemningsfulle, eksotiske lokaler! 

Her på Tatakii Asian, byr vi på nydelige pan-asiatiske kombinasjoner, som; sushi, crispy duck, wokretter og tempura. Vi er også stolte av å servere flere izakaya-retter, som grillet kongekrabbe, gratinert hummer, spare ribs og lammecarré. Ta gjerne en titt på vår middagsmeny.  

Det er også mulig å nyte våre pan-asiatiske retter utenfor restaurantens fire vegger. I vår take away-meny finner du et spennende utvalg retter, som er skapt for å nytes hjemme eller på jobb. Vi kjører og leverer, dersom du ønsker det.

Gjester

Fornøyde gjester er våre beste ambassadører. Heldigvis har vi mange av dem. Den avslappede, gode atmosfæren supplerer et perfekt måltid – og tiltaler både familier, vennegjenger, romantikere og forretningsfolk. I Tatakii Asians stemningsfulle lokaler passer alle inn! Følg oss på instagram. #tatakii​asian

Omtaler

Vi har stemningsfulle lokaler, spennende matretter og oppmerksomme servitører.
Dette har det blitt gode omtaler av. Noen som har besøkt oss har fortalt om sine opplevelser
på Tatakii Asian.
”Nydelig nykommer av en asiatisk restaurant!”
”Lite påtatt og ujålete restaurant, men likevel eksklusiv.”
”Beste asiatiske restaurant i Oslo?”
”Himmelsk måltid!”
”Lavmælt atmosfære og variert klientell.”

Trendy, men annerledes asiatisk restaurant

I følge Dagbladets Robinson & Fredag skiller denne Oslo restauranten seg litt ut fra de andre trendy asiatiske restaurantene.

Les mer >>

Dagsavisen roper hurra for asiatisk restaurant i Oslo

Avisens anmeldere mener Oslo restauranten er en nydelig nykommer.

Les mer >>

Hipp asiatisk restaurant i Oslo

Terningkast 4 totalt fra Oslyby for atmosfære, meny og service

Les mer >>

Asiatisk mat

Asiatisk mat på Tatakii Asian er en utsøkt blanding av matkulturer - en crossover av japansk, kinesisk og koreansk mat.

Les mer >>

Beliggenhet

Tatakii Asian er et lite stykke Asia – midt på Majorstuen. Vi kan by på et trivelig, spennende miljø med en unik atmosfære. Du finner vår lille perle av en asiatisk restaurant i Middelthuns gate 25, rett ved siden av Frognerparken og Colosseum Kino.

Les mer

Vår nettside bruker informasjonskapsler. tatakiiasian.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her