Hipp asiatisk restaurant i Oslo

Terningkast 4 totalt fra Oslyby for atmosfære, meny og service
Artikkel3Osloby-min

Tatakii er en asiatisk restaurant inspirert av den japanske Izakaya-tradisjonen, som i korte trekk er japanske sake-barer som serverer småretter, ofte rå eller lettgrillet fisk eller kjøtt i små biter med smakfullt tilbehør – også sushi og sashimi. Kjøkkenet er inspirert av andre verdenskjøkken, som Korea og Kina.


Les artikkelen fra Restaurantguiden her >
 

Tradisjonell og trendy asiatisk restaurant med mange smaker

Menyen består av mange småretter som kan deles. Spørsmålet om hvor mange man faktisk trenger kan dukke opp, men i følge Osloby vil de fleste definitivt finne noe de liker. Konseptet med deleretter oppfattes ikke som noe nytt som sådan, men det påpekes at rettene kommer med rikt tilbehør i form av sauser, dressinger og dipper med mange ulike smaker.
 
Robatayaki-rettene falt best i smak for Osloby’s anmeldere i denne asiatiske restauranten. Robatayaki er lett grillet kjøtt og skalldyr på spyd over kull. Noe av kjøttet kunne dog vært litt mer krydret etter anmeldernes smak.
 
“Meget gode scampi. De helgrillede, chilenske krepsene er faste i kjøttet, saftige, og kokkene har gjort det enkelt å ta av skallet. Grillet Ibericoskinke er marinert i sitrongress og er også mørt og smakfullt, men igjen er man gjerrige med krydderet.” –Sitat- 
 

Rette lokaler for ”ny” asiatisk restaurant i Oslo

Tatakii føyer seg inn i storfamilien av asiatiske restauranter i Oslo, som en del av Dinner, Nodee og Südøst-dynastiet – i tillegg til andre store restaurantaktører, kan Osloby opplyse. Det var ingen ulempe å starte ny asiatisk restaurant i tidligere Nodees lokaler, som har flyttet ned til Barcode. Lokalene fremstår nå som mørkere og litt mer stilfulle – minner litt om Nodee – og er typisk asiatiske, er anmelderne enige om.
 
”Minimalistisk, mørkt, hipp bakgrunnsmusikk og mange retter å velge mellom – som de fleste andre asiatiske restauranter i byen.” –Sitat- 

Kilde: https://restaurantguiden.osloby.no/sentrum/tatakii-asian
Bilde fra Tatakii restaurant, koselig bord

Trendy, men annerledes asiatisk restaurant

Trendy, men annerledes asiatisk restaurant
I følge Dagbladets Robinson & Fredag skiller denne Oslo restauranten seg litt ut fra de andre trendy asiatiske restaurantene.

Les mer >>
bilde av asiatisk mat fra Tatakii restaurant

Dagsavisen roper hurra for asiatisk restaurant i Oslo

Dagsavisen roper hurra for asiatisk restaurant i Oslo
Avisens anmeldere mener Oslo restauranten er en nydelig nykommer.

Les mer >>
bilde av maki fra Tatakii restaurant

Hipp asiatisk restaurant i Oslo

Hipp asiatisk restaurant i Oslo
Terningkast 4 totalt fra Oslyby for atmosfære, meny og service

Les mer >>
bilde av asiatisk mat fra Tatakii restaurant Majorstua

Asiatisk mat

Asiatisk mat
Asiatisk mat på Tatakii Asian er en utsøkt blanding av matkulturer - en crossover av japansk, kinesisk og koreansk mat.

Les mer >>