17. mai - meny

17 mai meny
På 17.mai vil vi kun servere denne smaksmenyen til større grupper fra 14 personer og oppover.
4 omganger Min 2 pers bestilling
550,- pr pers

Sashimi Trio
Spicy tuna tartar - G, H, S, F, M, SN, SE, E
Laks sashimi med ponzu og Jalapeon Gele - G, S, F
Hamachi med chayote salat og thai namjin saus - F, SE, S, G, FS

Sjømat
Wokket scampi med curry leaf, hvitløk og malaysisk krem - H, M, SK, F, G
Grillet smørflyndre toppet med papaya salat - S, G, H, F, FS
Kamskjell Roll - B, H, E

Kjøtt
Iberico Cha Siu - S, B,G,SK 
“Biff Yakiniku” - Grillet indrefilet av okse, toppet med crispy chili - S, G, SE
Siu Mai med sticky rice, shitakesopp og asiatisk chorizo (H, S,) Vårløks puff med vårløks krem - M, G, H, E 

17 Mai Dessert Combo
3 hjemmelagde desserter - MANDEL, N, G, H, M, E

 

Allergener

ALLERGENER – ALLERGENS
G: Gluten | H: Hvete (Wheat) | S: Soya | SK: Skalldyr (Shellfish) | N: Nøtter (Nuts) |
P: Peanøtt (Peanut) | A: Mandel (Almond)  | HA: Hasselnøtter (Hazelnut) | E: Egg | F: Fisk (Fish) | M: Melk (Milk) | SL: Selleri (Celery) | SN: Sennep (Mustard) | SE: Sesamfrø (Sesame)
FS: Fiskesaus (Fish sauce) | SO: Svoveldioksid og sulfitt (Sulfur og sulfite) | L: Lupin | B: Bløtdyr (Molluscs)
Noen retter er det mulig å lage uten disse allergener. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.
It may be possible to make the dishes without these allergens. Traces of allergens can occur. Please inform us about your allergies.