Julemeny


Er dere et selskap på 8 personer eller flere, ønsker vi at dere bestiller fra vår julemeny. 
Julebordsmenyen varer fra 12.november til 22.desember.


 
 
 

EAT ME JULEMENY – 5 omganger

 
 
 

Sashimi

Spicy Tunfisk Tartar - F, S, G, H, E
Laks og kveite sashimi med kumquat dressing - G, S, F
 
 

Maki

Fritert maki toppet med kongekrabbe skagen - M, H, G, SK
 
 

Sjømat 

Robatagrillet tigerreker med hvitløk og chili - G, S, B, SK
Vårrull fylt med blekksprut og gressløk - G, H, S, SK, E, B, SE
 
 

Kjøtt

Asiatisk Ribbe - G, S, SK
Moneybag - G, H, S, B, SK, E
Robatagrillet kylling med sitrongress - S, SK, FS
 
 

Dessert

Mandelkake, mandarin coulis og mandelkrokan servert med riskremis 
- A, N, G, H, M, E
 
 
 
550, - per person 
Min 2 pers per bestilling
495,- vinpakke per person
 
  
 
 
 

EAT ME VEGETAR – 5 omganger

 
 
 

Salat

Avokadosalat med cherrytomat og yuzu wasabidressing - S, G
 
 

Maki

Veggie rull fylt med avocado, agurk, asparges og wagame. Toppet med sesamdressing - S, G, H, PEANØTT
 
 

Crispy Fried

Vegetar vårrull fylt med edamame, morkel, shitake og kongeøsterssopp - G, H, S, E
 
 

Wok

Tofu og aubergine wokket med sorte bønner og chili - G, H, S
 
 

Dessert

Pisket kokoskrem, sjokoladecrumble og banan lime sorbet - G, H
 
 
   
495,- per person 
495,- vinpakke per person
 
 
 

Allergener

ALLERGENER – ALLERGENS
G: Gluten | H: Hvete (Wheat) | S: Soya | SK: Skalldyr (Shellfish) | N: Nøtter (Nuts) | P: Peanøtt (Peanut) | A: Mandel (Almond)  | HA: Hasselnøtter (Hazelnut) | E: Egg | F: Fisk (Fish) | M: Melk (Milk) | SL: Selleri (Celery) | SN: Sennep (Mustard) | SE: Sesamfrø (Sesame) | FS: Fiskesaus (Fish sauce) | SO: Svoveldioksid og sulfitt (Sulfur og sulfite) | L: Lupin | B: Bløtdyr (Molluscs)
Noen retter er det mulig å lage uten disse allergener. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.
It may be possible to make the dishes without these allergens. Traces of allergens can occur. Please inform us about your allergies.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. tatakiiasian.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her