Lunsj

Vår anbefaling

Spicy tuna tartar - G, H, S, F, M, SN, SE, E
139,

Ramen - G, H, S, E, M, F
195,-

Tempura don - G, H, S, E, SK, F
195,- 

Bento Box - G, SK, P, S, N, SE, B, E
195,-

Bibimbap - G, H, S, SE
195,-

Crispy Duck - G, H, S, SK, B, N, Peanøtt
225,-/449,-

Nigiri/Sashimi

Pris pr 2 stk/8 skiver

Avokado
45,-/85,-

Laks - F
55,-/105,-

Kamskjell - B
65,-/115,-

Kveite - F
75,-/125,-

 

Tunfisk - F
85,-/135,-

Hamachi - F
119,-

Duck Deluxe - S, H, SO
129,-

Wagyu Deluxe - G, S
189,-

Maki

Tempura Maki - G, SK, H, SK, E
109,-

Spicy Laksetartar Tempura Roll - G, H, F, E, M
119,-

Green Goodies

Edamame Bønner Naturell/Spicy - P, G, S
65,-

Chicken salad - G, S, B, SE
159,-

 

Beef Carpaccio Salad - G, S, B, FS, SE, Pinjekjerne
169,-

Sashimi Salad - G, S, F, SE
189,-

Crispy Fried

Tempura Scampi - G, SK, E, H
75,-

Vårruller - G, SK, P, H, S
85,-

 

Moneybag - G, H, SK, S, F, B, P
95,-

Combo

Tsukiji Moriawase - G, H, S, SK, SO, F
225,-

Wok

Kylling gong bao - G, S, B
229,-

Mala Biff - S, B
245,-

 

King Kon Pot - S, SK, B
255,-

Lobster wok - SK, F, S, B
​285,-

Dessert

Sorbet og Iskrem - M, G, H
119,-

Pandan Crème Brûlée - P, H, SN, M, SE
139,-

Chocolate fondant - G, H, E, M
139,-

Allergener

ALLERGENER – ALLERGENS
G: Gluten | H: Hvete (Wheat) | S: Soya | SK: Skalldyr (Shellfish) | N: Nøtter (Nuts) | P: Peanøtt (Peanut) | A: Mandel (Almond)  | HA: Hasselnøtter (Hazelnut) | E: Egg | F: Fisk (Fish) | M: Melk (Milk) | SL: Selleri (Celery) | SN: Sennep (Mustard) | SE: Sesamfrø (Sesame) | FS: Fiskesaus (Fish sauce) | SO: Svoveldioksid og sulfitt (Sulfur og sulfite) | L: Lupin | B: Bløtdyr (Molluscs)
Noen retter er det mulig å lage uten disse allergener. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.
It may be possible to make the dishes without these allergens. Traces of allergens can occur. Please inform us about your allergies.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. tatakiiasian.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her