Valentines Day

Vår spesialkomponerte Valentines Meny!
Serveres i 5 omganger.
Min 2 personer for meny.
 

595,-

Sashimi Combo

G, S, F,
Hamachi Tatakii med sesam saus, rød løk og soya braisert kongeøsterssopp.
Laks og kveite sashimi med kumquat og asparges salsa.

New Style Maki

G, H, S, F
Tempura Onigiri med spicy tunfisk, teriyaki , majones og bonito flak

Suppe

SK, F, M
Tomyum Skalldyr Bisque med steinbit og basilikum kokos skum

Kjøkkensjefens deleretter

Lammecarre (G, B, S)
Dumpling fylt med steinsopp og reinsdyr (G, B, S, H)
Gyuyaki med spicy skalldyr teriyaki og grillet mini paprika (G, SK, S)

Dessert

G, H, M, Hasselnøtt
Mørk sjokolade mousse kake med lava hasselnøtt og litchi sorbet

ALLERGENERALLERGENER – ALLERGENS

G: Gluten | H: Hvete (Wheat) | S: Soya | SK: Skalldyr (Shellfish) | N: Nøtter (Nuts) | P: Peanøtt (Peanut) | A: Mandel (Almond)
HA: Hasselnøtter (Hazelnut) | E: Egg | F: Fisk (Fish) | M: Melk (Milk) | SL: Selleri (Celery) | SN: Sennep (Mustard) | SE: Sesamfrø (Sesame)
FS: Fiskesaus (Fish sauce) | SO: Svoveldioksid og sulfitt (Sulfur og sulfite) | L: Lupin | B: Bløtdyr (Molluscs)
Noen retter er det mulig å lage uten disse allergener. Spor av allergener kan forekomme. Vennligst informer om dine allergier.
It may be possible to make the dishes without these allergens. Traces of allergens can occur. Please inform us about your allergies.