Restaurant Oslo

Er du på jakt etter en god og spennende restaurant i Oslo? En opplevelse utenom det vanlige? Tatakii Asian er i så måte et svært godt valg. Med sin unike atmosfære, fantastiske mat og utmerkede service, plasserer den seg blant de beste restauranter i Oslo!
 
gullstjerner 2
”En av de beste opplevelsene jeg har hatt på restaurant i Oslo.”
gullstjerner 2
”De skuffer aldri!”
gullstjerner 2
”Enda ikke funnet en bedre asiatisk fusion-restaurant Oslo enn denne!”
Bilde av blågrønn tallerken med skjell urter lekkert tatakii asian
Det er rett og slett en unik opplevelse. Tatakii Asian er en frisk og ny restaurant Oslo kan by på med stolthet! Dette er noe av det du kan velge mellom blant våre menyer. Velg blant menyene på vår restaurant Oslo her.
 • Set Meny
 • Sashimi
 • Nigiri
 • Maki
 • Sushi Combo
 • Green Goodies
 • Crispy Fried
 • Izakaya-retter
 • Wok-retter
 • Desserter 

En restaurant Oslo kan være stolt av! Vi serverer en gammel japansk tradisjon – izakaya!

På Tatakii Asian har vi tatt utgangspunkt i det japanske fenomenet «izakaya» – som historisk sett, og i utgangspunktet, var et utsalgssted for sake. Etterhvert begynte disse stedene å servere småretter, slik at man kunne sette seg ned og nyte deilig mat mens man inntok sine drikkevarer.
 
Izakaya er riktig nok et japansk kulturfenomen, men man serverer ikke nødvendigvis bare rendyrket japansk mat. Her hentes inspirasjon fra andre lands kjøkken, og særlig koreanske og kinesiske smaker og teknikker er en viktig del av menyen.
 
Dette er hva du kan se fram til å nyte på vår restaurant Oslo, Tatakii Asian. I våre lokaler er det tilrettelagt for at gjestene sitter lenge, drikker og koser seg med deilige småretter – som gjerne serveres i flere omganger. Restauranten er et svært godt valg dersom du er glad i asiatisk mat. Det er en litt annerledes restaurant Oslo kan tilby!

 
instablidjentebar-min
instadrinker-min
instamariannefashion-min
instamat-min

En av Oslos beste restauranter byr på lukter, smaker og stemning

Velkommen til en eksotisk og spennende verden i form av en restaurant i Oslo med pan-asiatisk meny, som forøvrig også er en svært populær trend i andre land for tiden.

Menyen på Tatakii Asian er således en utsøkt blanding – en crossover av japansk, kinesisk og koreansk mat. Vi byr på utsmykkede, stemningsfulle og stilfulle lokaler, og vår restaurant Oslo har en flott bar, et chambre separée og en uteservering på våren og sommeren.

Er du på jakt etter en perfekt, asiatisk restaurant Oslo kan lokke med, så går du ikke feil her. Besøk oss på Majorstuen! Du finner vår restaurant Oslo her.


Det er bare å glede seg til å oppleve nydelig mat og god stemning på en av Oslos beste restauranter. Velkommen!
Se menyene på vår restaurant Oslo her.

Les mer om vår Oslo restaurant her. (anker)
Vår restaurant Oslo har også fått gode anmeldelser og hyggelige omtaler.
Les hva noen av våre gjester og matskribenter har sagt her. (anker)
 
 • Bilde av vinglass hos Tatakii Asian restaurant

 • Nærbilde av mat hos Tatakii Asian restaurant

 • Bilde av grønne flasker og drinker hos Tatakii Asian restaurant

 • Stemningsbilde fra uteserveringen hos Tatakii Asian restaurant, Majorstua

 • Bilde av bord hos Tatakii Asian restaurant

 • Bilde av sushibiter hos Tatakii Asian restaurant

 • Bilde av dekket bord i Chambre separee hos Tatakii Asian restaurant

 • Bilde av dekoren på veggen hos Tatakii Asian restaurant

Restaurant Oslo: Tatakii Asian

Tatakii Asian er en av de beste restauranter Oslo kan by på innenfor tradisjonen izakaya.  Blant mange restauranter i Oslo er dette kanskje den som aller best er skapt for å dele både mat og opplevelser! Tatakii Asian er en type restaurant Oslo har savnet lenge.
 
På mindre enn ett år har Tatakii Asian utmerket seg blant restauranter i Oslo og etablert seg som et svært populært sted i kategorien izakaya. Japanske småretter og fancy signatur-drinker er kombinert med en stor asiatisk fusion-meny i et stilig og avslappet miljø med lekre interiørdetaljer – kun noen få meter fra den monumentale Frognerparken.
 
Japanske izakayaer blir ofte sammenlignet med vestlige puber og tavernaer med delbare retter. Japanske izakayaer ble opprinnelig utviklet som vanningshull for sake-elskere og begynte å servere småretter en gang i det 18. århundre. Siden den gang har mange av disse utviklet seg til gastro-pubber og restauranter med store menyer, som henter inspirasjon fra hele verden.
 
Tatakii Asian er en type restaurant Oslo lenge har etterspurt. Den japanske tradisjonen izakaya ivaretas på Tatakii Asians elegante og stemningsfulle asiatiske lokaler på Majorstuen i Oslo. Dette er virkelig en restaurant Oslo kan være stolt av. Den ligger riktignok langt borte fra de travle gatene i Tokyo, men bare et steinkast fra de verdensberømte skulpturene i den frodige Frognerparken – en Oslo restaurant som er nabo til en av Norges mest populære turistattraksjoner.

 

Restaurant Oslo: Tatakii Asian forener smaker som skal deles

"Tatakii Asian er en Oslo restaurant som bringer alle typer mennesker sammen – for å spise, drikke, slappe av og kose seg. Alle de tradisjonelle izakaya-rettene kommer i to porsjoner, så de er ideelle for deling på vår Oslo restaurant!" sier restaurantleder Michael Wu.
"Vi forener smaker fra hele Asia, noe som betyr at du kan bestille japansk sashimi, maki eller gunkan sammen med en Thai-salat, en kinesisk wok eller en sprø and. Du vil også finne hint av koreanske og vietnamesiske smaker på menyen i vår Oslo restaurant."
 

Restaurant Oslo: Tatakii Asians historie og bakgrunn

Tatakii Asian er det nyeste tilskuddet til Dinnergruppen-gruppen – en vellykket familie av restauranter i Oslo. Tatakii Asian fikk derfor et kvalitetsstempel fra første stund, der fokuset for gruppens nye restaurant Oslo har vært mat av høy kvalitet, service og atmosfære. For å levere en unik matopplevelse, men samtidig skille seg ut fra de andre restaurantene i gruppen, besluttet Tatakii-teamet å omfavne izakaya-konseptet og velge et stilig, men avslappet interiør.
 

Restaurant Oslo: Tatakii Asians miljø

"Så snart du er inne, føler du at du kan slappe av og være deg selv. Tatakii har en rolig og myk lounge-vibe – både i baren og i restaurant-delen, samt i vår egen chambre séparée som rommer opptil 30 personer. Vår Oslo restaurant har stor, utendørs terrasse som er åpen hele våren og sommeren. Den er utstyrt med tak, varmelamper og egen bar – for å få den samme, gode atmosfæren utendørs. Det handler mye om å gjøre det komfortabelt og trivelig når vi skal være en av de beste restauranter i Oslo,” sier Wu.
 

Restaurant Oslo: Tatakii Asians utvalg av drinker

”Et besøk i vår Oslo restaurant betyr ofte at du begynner med en forfriskende drink. Ti signatur-drinker er alltid til stede på Tatakii Asians meny, i tillegg til et solid utvalg av viner og mineralvann. Favorittdrinker som Funky Tatakii og Ginger Mojito er permanente alternativer, mens det stadig tilføres nye varianter her på vår Oslo restaurant. Eksempler som kan nevnes er Pink Maiko som er oppkalt etter ordet for en geisha-lærling, Painappuru som er Japans ord for ananas og Drunk Rabbit som er basert på deilig gulrotjuice, dekorert med en babygulrot,” forklarer Wu.

Restaurant Oslo: Tatakii Asians menyer

”Etter at du har valgt drink, kan du gå løs på den spennende opplevelsen av å velge blant menyene på vår Oslo restaurant. For å forenkle prosessen, vil servitørene gjerne foreslå en populær fem-retters meny med navnet EAT ME, som inneholder litt av alt. EAT ME er det mest populære valget blant gjestene i vår Oslo restaurant. Den er basert på selve grunnlaget for Tatakii Asian og inneholder noen av de beste matopplevelsene fra hvert segment – mens de spesifikke rettene kan variere og skiftes ut jevnlig. På den måten kan du komme tilbake og bli overrasket gang på gang her i vår Oslo restaurant,” sier en engasjert Wu.
 
Først ute er alltid varianter av sashimi og maki. De eksakte oppskriftene og variantene er imidlertid ikke skrevet i stein og vil variere på vår Oslo restaurant. Kanskje en krydret tunfisk med salat av koriander, sjalottløk, grønt, hvitløk, reddik, korianderkrem, wonton-chips og tobiko? Eller en Target tempura-roll fylt med ost, avokado, agurk og toppet med krydret laks?
 
Deretter følges det alltid opp med noe stekt og sprøtt, som våre deilige Moneybags, etterfulgt av en tradisjonell izakaya-tallerken og vår Oslo restaurant sin lokale favoritt, Crispy Duck Superstar.
 
"Moneybags er essensielle - lommebokformede vårruller fylt med saftig biff, aromatisk sopp og Thai-persille. De er fantastiske! Vi avslutter menyen med en spesiell dessertkombinasjon. Navnet er litt mystisk med vilje, fordi vi kombinerer våre beste ingredienser – for å trylle fram en magisk godbit. Du vil ikke bli skuffet på vår Oslo restaurant," lover Wu.
Se menyene i vår restaurant Oslo.

Restaurant Oslo: Hva drikker man til maten i Kina?

I Kina drakk men tidligere gjerne oppvarmet risvin til maten og te etterpå. I dag velger mange kinesere å skylle ned risen med øl eller av og til med risbrennevin, whisky eller konjakk – ren eller fortynnet med vann. Dette kan kanskje virke noe fremmed på en Oslo restaurant. I Kina er det også vanlig å ikke drikke noe som helst til måltidet, men heller å nyte god te etter at måltidet er inntatt.
 
Mange i Kina har etter hvert  fått øynene opp for Vestens drikkevaner, og funnet ut at vanlige europeiske bordviner går godt til deres egen mat. Mest populært er rosévin og hvitvin – altså mer likt som på en Oslo restaurant.

Restaurant Oslo: Hva drikker man til asiatisk mat i Oslo?

Det asiatiske kjøkken består i hovedsak av smaker innenfor søtt, surt og sterkt. Sauser til wokede og stekte asiatiske retter på vår Oslo restaurant kan inneholde flere titalls forskjellige kryddere – og setter derfor også krav til det flytende tilbehøret som serveres på de beste restauranter i Oslo. Hva anbefales å drikke til asiatisk mat? Tatakii Asian, vår restaurant Oslo, har flere gode tips å by på.

Restaurant Oslo: Drikke til kinesisk mat

Til kinesisk mat kan du finne gode alternativer innenfor druebaserte viner – og vår restaurant Oslo har et godt utvalg. Ettersom det er vinenes syreinnhold og garvestoffer som møter motstand i krydret asiatisk mat, kan det for eksempel til krydrede kjøttretter være smart å velge rødviner med fruktig og lett karakter – og med lite innhold av garvestoffer.
Prøv gjerne en vin laget av druetypen pinot noir, eller beaujolais på vår Oslo restaurant.
 
Til de litt mildere rettene passer litt fruktige hvitviner – gjerne viner laget på druesorter som gewürtztraminer, pinot gris eller riesling. Vi gir gode anbefalinger på vår Oslo restaurant.

Restaurant Oslo: Drikke til sushi

Før måltidet drikker mange japanere en kopp varm, grønn te – som både er forfriskende og som renser ganen.
Til maten er sake et godt alternativ. Dette er japansk risvin som blir brygget omtrent som øl, og som har en alkoholprosent på rundt 17 %. Serveringstemperaturen skal være det motsatte av været – varm når det er kaldt i lufta, og kald når det sola varmer.
 
Lysere øltyper og fruktige hvitviner er også gode valg til sushi og japansk mat.
Be om tips for valg av drikke på vår Oslo restaurant.

Restaurant Oslo? Det er Tatakii Asian!

Se menyer her.
 • Bilde av kjøtt grill flammer aisatisk tatakii asian

 • Bilde av dessert sjokolade jordbær tatakii asian

 • Bilder av kokk som tilbreder asiataisk mat tatakii oslo

 • Bilder av kongereker på tatakii restaurant oslo

 • Bilder av friterte reker på tatakii asian restaurant oslo

 • Bilder av sushi japansk asiatisk tatakii asian restaurant oslo

 • Bilder av sushi nærbilde fisk ris tatakii asian

 • Bilder av sushi makii ris tatakii asian

 • Bilde av ris løk tatakii restaurant

 • Bilder av biff asiatisk kinesisk tatakii oslo

 • Bilder av skjell grønn tallerken tatakii asian restaurant

 • Bilder av kjøtt asiatisk restaurant tatakii

Her kan du finne gode og trygge anbefalinger når det gjelder valg av restaurant Oslo. Dette er om Tatakii Asian i Tripadvisor: 

Rating for vår restaurant Oslo: 5 (av 5 mulige)

gullstjerner 2

 ”Fantastisk mat og utmerket service!

Kom nettopp hjem etter SEKS fantastiske timer på Tatakii. Hele opplevelsen var fremragende. Har vært på denne restauranten i Oslo flere ganger siden de åpnet og dette er virkelig prikken over i`en. Uten tvil en av de beste opplevelsene jeg har hatt på restaurant i Oslo.”
gullstjerner 2
”Romantisk atmosfære og ypperlig mat
Dette stedet er en klassiker, og en restaurant i Oslo vi gang på gang vender tilbake til for å spise middag. De skuffer aldri! Meg og min mor deler alltid en forrett kalt "moneybag" til 99 kr, som serveres perfekt for to. Fyllet er finhakket oksekjøtt med thaipersille og aromasopp på toppet av knuste wasabinøtter. Smakfullt og mye for pengene! Til hovedrett deler vi alltid en halv crispy duck, som er beregnet for to personer (230/435kr). Da får man en ekstra runde med både pannekaker, hoisinsaus, mango, agurken og vårløk, dersom en ønsker det. Knallgodt! Uteserveringen er nydelig, og med varmelamper om kvelden. Restauranten i Oslo ligger et stenkast unna Majorstuenkrysset, men er virkelig verdt turen. Enda ikke funnet en bedre Asiatisk fusion enn denne, enda vi bor i Oslo og elsker asiatisk mat.”
gullstjerner 2
”Fantastisk mat og super service!
Vi fire venninner og samarbeidspartnere hadde en flott kveld med fantastisk mat og god service på en Oslo restaurant, Tatakii. Vi delte flere retter, noen av våre favoritter: Kveite og laks med mojitosaus, sushi med foie gras, og "moneybag"... Til dessert anbefaler jeg den gode sjokolademoussen! Stedet passer ypperlig for vennemiddager, forretningsmiddager og er et sted jeg ville tatt med utenlandske eller utenbys venner etter en tur i Frognerparken!”

Se menyene i vår restaurant Oslo

Innlegg om vår restaurant Oslo – på Facebook-siden til Tatakii Asian:

gullstjerner 2
”Superfornøyd med mat, stemning og service etter en veldig hyggelig kveld med 3 gode venninner idag! Vi elsket simpelthen Tatakiis sushi med foie gras... "Moneybag" og Choco bomb var også fantastiske retter! Vi fikk anbefalt en nydelig hvitvin og fikk god service hele måltidet igjennom. Jeg kommer gjerne ofte tilbake til denne restauranten i Oslo - det er rett ved Frognerparken, så det passer godt å ta med gjester fra andre byer og land, og jeg tenker at forretningsmiddager også kan bli bra her. Fin atmosfære, rolig og samtidig fresht og kult interiør.”
gullstjerner 2
”Jeg hadde en veldig god opplevelse hos dere. Veldig god service og super mat. Hvis jeg skal nevne en rett, som utmerket seg; så vil jeg si at Iberico korean style var toppen av kransekaken! Jeg koste meg i deres utsmykkede og stilfulle lokaler, som la tilrette for en kjempehyggelig opplevelse. Jeg vil anbefale å ta turen innom til alle mine bekjente, og kommer garantert til å ta turen innom denne restauranten i Oslo ved en senere anledning. Top notch for meg.”
gullstjerner 2
”Venninnen min tok meg med på bursdagsmiddag på Tatakii igår. Det var en helt fantastisk opplevelse. Vi spiste 5 retters menyen Eat Me. Rettene var vanvittig gode og vakre. Jeg har cøliaki og fikk da tilrettelagt min mat etter dette uten problem, noe som ikke er så lett på restaurant i Oslo! I tillegg var servicen veldig bra. Hadde gitt dere 6-stjerner om det var mulig.”


Besøk vår Facebook-side her.
Se menyene i vår restaurant Oslo.
Bilde av kjøtt grill stick pinne flammer kull asiatisk tatakii

Anmeldelse av vår restaurant Oslo i Dagsavisen: Total 5

Publisert 14. januar 2017

Mat               5
Meny            5
Miljø             5
Service         6
Prisnivå        5

Utdrag fra anmeldelsen av Tatakii Asian:

 
”… Servitøren er blid som en lerke og tilstedeværende selv med fullt lokale….”
 
”… Vi snakker om restaurantdrift på et høyt kvalitetsnivå med asiatisk kokekunst som premiss, og med en vinmenyen litt som hos Dinner, der du kan drikke godt og rimelig, eller skamløst dyrt. Her finnes alt….”
 
… Byløvene var halvt i himmelen, men det skulle bli enda bedre da dagens helstekte fisk kom på bordet. Perfekt dorade, renset til siste skjell, sprøstekt skinn og oppdelt i passende pinnevennlige stykker, så rent og elegant at det må stå en sushikokk bak kunststykket. Det smaker deretter….”
 
”… Inn fra flanken kom så «Money Bags», «pengesekker» fylt med oksekjøtt og aromasopp. Thaisalaten med grillet argentinsk scampi ble så nok et bevis på Tatikiis geografiske «frisinn», nydelig frisk og brennende salat med store argentinske scampihoder, eller villreker som de heter …”
 
Les hele anmeldelsen om vår restaurant Oslo her.
Bilde av fritert scampi hvit tallerken på restaurant tatakii oslo

Anmeldelse restaurant Oslo i Dagbladet, (Robinson og Fredag)

Publisert 18. november 2016
 
”Menyen oppfordrer til «Eat me».
Det kan du trygt gjøre på Tatakii”
 
 • Mat: 4/5
 • Miljø: 5/5
 • Service: 5/5
 • Totalt: 4/5
 
Med andre ord – en trygg anbefaling av en god restaurant i Oslo.
Se menyene i vår restaurant Oslo