Sushi Oslo

Om du er glad i sushi og liker å ha et bredt utvalg på menyen når du skal velge hva du ønsker å spise, er Tatakii Asian et perfekt valg for deg! Tatakii Asian passer også godt for de som ønsker å begynne måltidet med sushi, for så å nyte flere asiatiske retter.
Gullstjerner%202
"Nydelig mat og flott servering av hyggelige kelnere, kan virkelig anbefales."
Gullstjerner%202
"Venninnen min tok meg med på bursdagsmiddag på Tatakii i går. Det var en helt fantastisk opplevelse. Vi spiste 5 retters menyen Eat Me. Rettene var vanvittig gode og vakre. Jeg har cøliaki og fikk da tilrettelagt min mat etter dette uten problem, noe som ikke er så lett i Oslo! I tillegg var servicen veldig bra. Hadde gitt dere 6-stjerner om det var mulig."
Gullstjerner%202
"En av de beste nykommerne i byen, spennende, smakfulle retter og fabelaktige vinanbefalinger som passet perfekt til maten. Veldig fornøyd med servicen og anbefaler gjerne stedet til venner."

Tatakii Asian serverer sushi Oslo setter pris på

Tatakii Asian er en Asian Fusion-restaurant som ligger på Majorstua i Oslo. Vi baserer oss på izakaya-fenomenet som opprinnelig kommer fra Japan, men som også finner inspirasjon i andre deler av det asiatiske kjøkkenet. På Tatakii vil du finne retter inspirert av det thailandske-, vietnamesiske-, kinesiske-, og det kinesiske kjøkkenet. Hos oss vil du finne et bredt utvalg av Sushi Oslo, i tillegg til robata-retter, wok-retter og vår bestselgende Crispy Duck.
Tatakii08_lav_smalere-min
På menyen vår finner du retter som:
 • Sashimi
 • Nigiri
 • Maki
 • Sushi combo
 • Green Godies
 • Crispy Fried
 • Izakaya-retter
 • Wok-retter
 • Selskapsmenyer
 • Desserter

Se hele vår meny her, og ta en titt på hvilke fristelser vi kan by av sushi Oslo.

Sushi Oslo? Tatakii Asian har et bredt utvalg på menyen!

Hos oss på Tatakii Asian har vi mange ulike sushi-retter, både i form av maki, sashimi og nigiri. Er du på jakt etter sushi Oslo, er Tatakii den perfekte holdeplassen for deg. Her vil du finne smakskombinasjoner du ikke vil finne på andre restauranter som tilbyr sushi Oslo. Blant våre gjesters favoritter, finner du sushi Oslo retter som Mojito Sashimi, Spicy Tunfisk Tartar og Tempura Maki. Vår sommeliere hjelper deg gjerne å finne det perfektet valget til maten. Til sushi anbefaler vi musserende eller en frisk hvitvin. Ønsker du å få en autentisk japansk opplevelse, kan du gjerne forsøke med sake.
Gullstjerner%202
"Jeg er innom Tatakii flere ganger i måneden, da det både ligger farlig nærme mitt hjem samtidig som de har fantastisk mat! Mine favoritter er: mojito sashimi, spicy tunfisk tartar, vårrullene, lobster roll og enten crispy duck/crispy duck-salat. Anbefaler å bestille flere retter og dele dem på bordet, på den måten får man en større smaksoppelvelse! De har kjempegode cocktails – jeg anbefaler funky Tatakii:)"
Gullstjerner%202
"Vi fire venninner og samarbeidspartnere hadde en flott kveld med fantastisk god mat og god service på Tatakii. Vi delte flere retter, noen av våre favoritter: Kveite og laks med mojitosaus, sushi med foie gras, og «moneybag»… Til dessert anbefaler jeg den gode sjokolademoussen. Stedet passer ypperlig for venninnemiddager, forretningsmiddager og er et sted jeg ville tatt med utenlandske eller utenbys venner etter en tur i Frognerparken!"

Sushi Oslo hjemme?

For at våre gjester skal ha mulighet til å spise vår fantastiske sushi Oslo også hjemme, tilbyr vi selvsagt Take Away. Mange av våre gjester bestiller Take Away fra oss til fester, lunsj på kontoret, en bedre middag hjemme eller overtidsmat. Vår Take Away-meny tilbyr småretter som passer perfekt til å dele, i tillegg til hovedretter. Vi tilbyr også utkjøring om dere har behov for det.

Ta en titt på vår sushi Oslo take away-meny her. 
 
Åpningstider for Take Away:
 • Mandag – Lørdag: kl. 16.00 – 22.00
 • Søndag: kl. 16.00 – 22.00           
Prisene for utkjøring varierer etter postnummer, og sjåføren vår har med seg bankterminal.
 • 0139 – 0199: 149 kr
 • 0200 – 0299: 99 kr
 • 0300 – 0399: 149 kr
 • 0400 – 1299: 199 kr

Sushi Oslo – sashimi, maki og nigiri – en oversikt

Sushi Oslo er etter hvert blitt svært populært. For de som enda ikke har bevandret seg i det japanske kjøkken, kan begrepene være forvirrende å forholde seg til. Sushi Oslo, som betyr marinert ris på japansk, består stort sett av en eddiksmarinert ris og fersk sjømat. På Tatakii Asian vil du kunne få servert Sushi Oslo både i form av maki og nigiri, i tillegg til at vi også serverer sashimi. Men hva betyr egentlig det?
 

Sushi Oslo – Maki

Maki er en form for sushi som lages i en sylinderform med ris eller sjøgress ytterst og en eller flere typer fyll i midten. Deretter kuttes den opp og serveres i biter. Bitene er av en slik størrelse at det er meningen å ta hele på en gang, slik at du får alle smakene samtidig. Maki serveres gjerne med soyasaus ved siden av. På Tatakii Asian kan du få servert sushi Oslo maki som; tempura maki, spicy salmon tartar roll og royal roll.
 

Sushi Oslo – Nigiri

Nigiri tilbyr en munnfull med ris og sjømat. Nigiri er en form for sushi Oslo, som serveres som en «risball» med sjømat i form av fisk og skalldyr eller en annen type topping. Som med maki, er også Nigiri laget i en slik størrelse at det er meningen å spise hele på en gang. Hos oss på Tatakii Asian, kan du få servert sushi Oslo nigiri med toppinger som blant annet; kamskjell, tunfisk, hummer, laks og argentinsk scampi.
 

Sushi Oslo – Sashimi

Sashimi er rå fisk som er tynnskåret og dandert på tallerkenen. Sashimi serveres ikke med ris til, og klassifiseres dermed ikke som sushi. På Tatakii Asian er vi opptatte av å servere sashimi hvor det er fisken eller sjømaten som står i fokus. Det er derfor viktig at tilbehøret komplimenterer hovedingrediensen. Prøv for eksempel vår sushi Oslo Sashimi: Mojito Sashimi, som har en fantastisk dressing med myntesmak, eller vår bestselgende Spicy tunfisk tartar.