Sushi take away Oslo

Dersom du er på jakt etter kvalitetssikret sushi take away Oslo har å by på, er Tatakii Asian er sikkert valg for deg. Vi er opptatt av å levere samme kvalitet på take away-menyen, som vi er til spisende gjester i restauranten. Det er derfor et godt utvalg av både maki, nigiri og sashimi på vår meny.
Gullstjerner%202
"Fantastisk god mat. Førsteklasses service og hyggelig stemning. Kommer gjerne tilbake."
Gullstjerner%202
"Oslo´s beste! Magisk stemning, fortryllende mat, og virkelig den beste pausen fra hverdagen."
Gullstjerner%202
"For en opplevelse! Fra mat, stemning, service og interiør! Anbefales på det varmeste!"

Sushi Take Away Oslo – Tatakii Asian

Tatakii Asian serverer sushi take away Oslo i tillegg til wok-retter, crispy fried og vår bestselgende Crispy Duck. Vi ønsker at våre gjester skal ha mulighet til å ha gode asiatiske matopplevelser også utenfor restauranten vår. Det er derfor vi kvalitetssikrer at take away-maten har samme høye nivå som maten vi serverer i restauranten. Vi tilbyr mange av de samme rettene på take away-menyen som på den ordinære menyen vår. Mange av rettene våre er perfekt for deling, og vi oppfordrer til å bestille litt forskjellig, slik at dere får smakt på flere av rettene vi kan tilby.
Take Away åpningstider:
 • Man-lør: kl. 16.00 – 22.00
 • Søn: kl. 16.00 – 22.00

Bestill på tlf. 23 62 40 20
Se hele vår sushi take away Oslo meny her.
Prisene for utkjøring varierer etter postnummer, og sjåføren vår har med seg bankterminal:
 • 0139 – 0199: 149 kr
 • 0200 – 0299: 99 kr
 • 0300 – 0399: 149 kr
 • 0400 – 1299: 199 kr

Tatakii Asian – sushi take away Oslo Majorstua

Vår Asian Fusion-restaurant er lokalisert sentralt I Oslo på Majorstua. Du finner vår restaurant vis a vis inngangen til Frognerbadet og rett i nærheten av Colosseum kino. Mange av våre gjester kombinerer en tur i Vigelandsparken med en lunsj hos oss, eller en middag i forkant av et kinobesøk. Vi tilbyr sushi take away Oslo til de som ønsker å spise hjemme.
 
På Tatakii Asian tar vi utgangspunkt i fenomenet «izakaya», som opprinnelig stammer fra Japan. «Izakaya» var i utgangspunktet et utsalgssted for sake, men har senere utviklet seg til å servere også småretter. Izakaya-stedene ønsker at man blir sittende en god stund for å virkelig nyte småretter og noe godt i glasset, og det gjør vi også hos oss på Tatakii Asian. Vår meny består derfor av en rekke småretter, i tillegg til at vi også har laget hovedretter, for de som måtte ønske det.
Tatakii09_lav_smalere-min
Vi har hentet inspirasjon fra store deler av Asia da vi satte sammen vår meny, som stadig er i utvikling. Her finner du nemlig ikke bare sushi take away Oslo retter som sushi, men også:
 
 • Sashimi
 • Nigiri
 • Maki
 • Sushi combo
 • Green Godies
 • Crispy Fried
 • Izakaya-retter
 • Wok-retter
 • Selskapsmenyer
 • Desserter 

Hva drikker man til sushi take away Oslo?

Dersom du bestiller sushi take away Oslo fra oss på Tatakii Asian, anbefaler vi at du velger å drikke noe som ikke overstyrer smaken fra sushien. Her er det nemlig lett å gå seg vill i jungelen av smaker. Med sine rene smaker, er det friske og lette drikkevarer som passe best til sushi take away Oslo.
 
Det beste valget til sushi take away Oslo er en frisk og lett hvitvin eller en musserende med tilsvarende egenskaper. Herunder kan det passe med både en Riesling, en Crémant eller en Champagne. Dersom du foretrekker øl, vil en lys og lett øl også fungere godt til sushi take away Oslo. Sake, som brygges på ris, er det naturlige valget dersom du ønsker en autentisk opplevelse av susi take away Oslo. Spør oss gjerne om tips hvis du er i tvil.
 

Hvorfor velge Tatakii Asian når du er på jakt etter sushi take away Oslo kan by på?

Det finnes etter hvert utallige sushi take away Oslo alternativer. Tatakii Asian er et godt valg for deg som er ute etter gode valgmuligheter. På vår sushi take away Oslo meny vil du finne både noe for deg som liker sushi hvor fisken er i hovedfokus med en nydelig smak av sjømat, varianter med et sting i, som favoritten Spicy Tunfisk tartar, og sprø varianter som tempura maki. Tempura maki passer svært godt til de som ønsker å smake sushi for første gang, da sjømaten her er frityrstekt og ikke rå.
 
Tatakii Asian er også et godt valg, dersom du er på jakt etter sushi take away Oslo som ikke bare tilbyr sushi. Vår take away-meny legger til rette for at du skal kunne bestille flere småretter som du kan kose deg med i tur og orden. Her er det fullt mulig å begynne med sushi take away Oslo, for så å spise flere småretter eller en varm hovedrett. Hva med å for eksempel begynne med seks biter maki, før du avslutter måltidet med bestselgeren vår Crispy Duck? Eller kanskje du ønsker fingermat i form av nigiri og sashimi før du fortsetter med småretter i form av våre bestselgende «moneybags» og vårruller? Dersom du trenger hjelp til å sette sammen den perfekte mengden mat tilpasset ditt behov, er det bare å spørre, så skal vi hjelpe deg. Ta kontakt på tlf: 23 62 40 20.
 
Vi har forståelse for at sushi take away Oslo ofte er valget når tiden ikke strekker til. Kanskje har du behov for overtidsmat etter en lang dag på jobb, eller ønsker å spise god asiatisk mat uten å bevege føttene utenfor husets fire vegger. Det er nettopp derfor vi har valgt å tilby hjemlevering av vår sushi take away Oslo. Prisene på utkjøring varierer ut fra postnummer. Sjåføren vår har med seg bankterminal, slik at betalingen skal være enkel og grei.
Tatakii10_lav_smalere-min
Tatakii04_lav_smalere-min
Tatakii11_lav_smalere-min
Tatakii09_lav_smalere-min

Det er ikke bare sushi take away Oslo har å by på når du besøker Tatakii Asian

Tatakii Asian tilbyr fantastisk sushi Take Away Oslo sine beboere setter stor pris på. Vi er dog også en restaurant, vi gjerne ønsker at våre gjester besøker. Hos oss er alle hjertelig velkommen. Tatakii Asian en allsidig restaurant, som passer like godt for buisness-lunsjer og konferanser, som for en romantisk middag for to eller til å samle vennegjengen over et godt måltid.
 
Med dempet belysning og interiør i varme og lune jordtoner som svart og brunt kombinert med gullfarger, vil du oppleve et unikt og behagelig miljø når du besøker Tatakii Asian. I den ene enden av restauranten vår, finner du vår bar med alle rettigheter og en avslappende og trendy lounge. Her er du hjertelig velkommen til å sette deg ned i våre dype sofaer og stoler med en innovativ Asian Fusion-cocktail. Prøv vår bestselgende signaturdrink «Funky Tatakii», den syrlige og spennende drinken «Yuzu gin fizz» eller hva med vår friske vri på klassikeren Mojito; «Ginger Mojito»?
 
Hovedsalen i restauranten vår er delt inn i ulike seksjoner, hvor du både finner bord som er mer skjermede og langbord for større selskap. I den ene enden av rommet lar vi lyset slippe inn gjennom vinduene som åpner opp rommet ut mot Frognerbadet. Vi har også et Chambre Separee hos oss på Tatakii Asian. Her er det plass til inntil 30 personer. Rommet passer perfekt for de som ønsker å sitte skjermet. Her har vi huset alt fra julebord og sommerfester til bryllup, kurs og konferanser. I vårt chambre separee har vi muligheter for å bruke prosjektor, for de som trenger det.
 
På forsiden av restauranten vår, finner du vår uteservering. Her ønsker vi hjertelig velkommen til gjester som ønsker å nyte sol og frisk luft med Asian Fusion-mat og -drikke. Vi serverer selvsagt den samme menyen inne som ute, og er opptatte av å levere samme kvalitet her. Uteserveringen holder åpent så lenge været og temperaturen lar oss. Vi har dog både varmelamper og tak, slik at en liten regnskur eller litt lavere temperatur ikke er en hindring.

Fornøyde gjester er våre beste ambassadører

Vi arbeider alltid mot fornøyde gjester, og setter veldig stor pris ris og ros etter et besøk hos oss. Vi er stadig på jakt etter å utvikle oss og bli en enda bedre utgave av den godt omtalte Asia Fusion-restauranten vi er i dag. Besøk gjerne vår Facebook side eller Tatakii Asian på TripAdvisor, for å se hva våre gjester har sagt etter et besøk hos oss.
Gullstjerner%202
"For større selskap, anbefaler vi å forhåndsbestille vår selskapsmeny; Eat Me, som serveres i fem omganger. Menyen er en sammensetning av det beste våre kokker har å tilby. Her vil du finne både sushi, crispy fried, retter fra grillen, klassikeren Crispy Duck og en nydelig, velsmakende Asian Fusion-dessert."
Gullstjerner%202
"Beste måltidet på lenge – for oss som elsker asiatisk. Hele følget (begge to) var lettere euforiske etter besøket. Anbefales."
Gullstjerner%202
"Veldig hyggelig atmosfære, stilfullt, rent og fantastisk god mat. Servicen er noe av det beste jeg har opplevd! Vi kommer gjerne tilbake opptil flere ganger!"