Trendy, men annerledes asiatisk restaurant

I følge Dagbladets Robinson & Fredag skiller denne Oslo restauranten seg litt ut fra de andre trendy asiatiske restaurantene.

Eventyrlig meny for asiatisk restaurant i Oslo å være

Med assosiasjoner til Alice i Eventyrland gikk Dagbladets Robinson & Fredag løs på en Eat me-meny og beskrev rettene som spennende og morsomme tilskudd med mange gode smaker, og mente menyen var et trygt valg med den konsekvens at du blir god og mett.
 
Spesielt ble Tatakiis Chrispy Duck med syltet mango-tilbehør fremhevet som et morsomt og annerledes innslag. Også en av menyens desserter ble beskrevet som; ”En søtsyrlig avslutning på et måltid med mange og varierte smaker. Kjøkkenet skal ha skryt for variasjoner i sauser og dipper.”

Oslo restaurant med Pan-asiatisk servering

Alle smårettene kan deles, noe som beskrives som en trend for restauranter i Oslo, og ikke bare asiatiske. Men Tatakii klarer likevel å by på noe som skiller seg litt ut fra andre asiatiske restauranter, med sine mange og smakfulle sauser og dipper som tilbehør til rene og gode råvarer, inspirert av andre verdenskjøkken som Kina og Korea. Her kan du også få servert sushi og sashimi, og sushi take away i Oslo, hvis du ønsker å nyte måltidet hjemme eller ta med på fest.

 ”Ny” restaurant i Oslo i arvede lokaler

Tatakii tok over lokalene etter ”storebror” Nodee som flyttet til nye lokaler i Barcode. De flotte lokalene ved Frogner Stadion på Majorstua, ble pusset opp og fremstår som lyse med sine mange vinduer, stemningsfulle og stilrent asiatisk. Baren er romslig med plass for både bespisning eller ta en drink mens du venter på bord. Restauranten har en rik vinmeny i alle prisklasser.

Forrige
Forrige

Dagsavisen roper hurra for ASIATISK RESTAURANT I OSLO