Om vår restaurant

En populær asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian, ønsker deg velkommen til elegante, lekre lokaler på Majorstuen. Vi kan by på et trivelig, spennende miljø med en unik atmosfære. 

Tatakii Asian, asiatisk restaurant Oslo. Eksotisk, spennende og stemningsfullt!


Interiøret er mørkt og stilfullt utsmykket, med innslag av gull, brunt og svart. Vi har valgt å ha tunge møbler for å sette karakter på våre stemningsfulle og stilfulle lokaler, hvor vi lar lyset slippe inn fra vinduer på to kanter.

Vi har en velutstyrt bar med plass til mange, enten du venter på bord eller bare er her for en drink. Vi har også eget chambre separée for spesielle anledninger, og uteservering når været tillater det.

Se menyer på Tatakii Asian, asiatisk restaurant Oslo.


Tatakii Asian – asiatisk restaurant Oslo – et lite stykke Asia midt på Majorstuen

Tatakii Asian er det nyeste tilskuddet i Dinnergruppen, som i dag består av restaurantene; Dinner, Nodee Sky, Nodee Barcode, Südøst Asian Crossover og Tatakii Asian.

Tatakii Asian åpnet i Nodee Asian Cooking sine gamle lokaler på Majorstuen i oktober 2016, og har på kort tid etablert seg som en populær izakaya-inspirert restaurant sentralt i Oslo. Asiatiske småretter og fancy signatur cocktails, kombinert med en classy og avslappende lounge-atmosfære, er det som kjennetegner Tatakii’s konsept. Vi har en egen bar med lounge, et chambre separee med plass til 30 personer, samt en stor uteservering som er åpen både på våren, sommeren og høsten. Vi ser også behovet for at gjestene våre skal ha muligheten til å nyte maten hjemme og tilbyr derfor take away.

På Tatakii Asian har vi tatt utgangspunkt i det japanske fenomenet «izakaya». Dette var opprinnelig et utsalgssted for sake, men etter hvert begynte man også å servere småretter – slik at man kunne nyte deilig mat, mens man smakte på drikkevarene. Denne japanske kulturen serverte ikke bare rendyrket japansk mat, men hentet inspirasjon fra flere asiatiske kjøkken, som fra det koreanske og det kinesiske. Denne tradisjonen viderefører vi her på Tatakii Asian, hvor vi ønsker at våre gjester skal sitte lenge, drikke og kose seg med deilige småretter, som vi gjerne serverer i flere omganger.

Vi kan by på et stort utvalg av nydelige retter, som; sushi, crispy duck, wokretter og tempura. Blant izakaya-rettene våre finner du blant annet; gratinert hummer, grillet kongekrabbe, spare ribs, lammecarré og mye annet. Vårt kjøkken tilbyr også en femretters meny, "Eat me", som er en fantastisk kombinasjon av det beste kjøkkenet har å by på.

Dette er noe av det du kan velge mellom blant våre pan-asiatiske retter:
• Set Meny
• Sashimi
• Nigiri
• Maki
• Sushi Combo
• Green Goodies
• Crispy Fried
• Izakaya-retter
• Wok-retter
• Desserter

Asiatisk restaurant Oslo? Se våre pan-asiatiske menyer her.

Vi ønsker alle velkommen til en annerledes asiatisk restaurant Oslo – et lite stykke Asia midt på Majorstuen!

Asiatisk restaurant Oslo, Tatakii Asian, har også egne take away-menyer.