Take away

På jakt etter den beste take away Oslo kan by på?
Tatakii Asian er opptatt av alltid å levere ypperste kvalitet og vi kan friste med de samme matopplevelsene som våre gjester i restauranten får servert.

Take Away åpningstider:
Mandag - søndag kl. 16:00 - 21:30

Spørsmål og svar om Take away


Leverer dere innen en time?
Vi har satt et mål om å kunne levere innen 60 minutter, og i de fleste tilfeller klarer vi å leverer raskere enn dette. Skulle vi mot formodning komme for sent til avtalt tid under spesielle forhold som mye trafikk, hindring pga. vær osv, vil sjåføren ringe i god tid og informere om dette på forkant.

Opererer dere med en nedre handlegrense ved levering/utkjøring?
Vi har ingen nedre handlegrense ved levering/utkjøring

Leverer dere til meg?
Vi leverer til de fleste bydeler i Oslo og noen områder i Bærum. Se oppdaterte postkoder under:
0139 - 0199: 149,-
0200 - 0299: 149,-
0300 - 0399: 149,-
0400 - 1299: 199,-

1341 - Slependen 349,-
1344 - Haslum 299,-
1357 - Bekkestua/Jar: 299,- 
1359 - Eiksmarka: 249,- 
1361 - Østerås: 249,-
1363 - Høvik: 249,- 
1365 - Blommenholm: 299,-
1366 - Lysaker: 249,-
1367 - Snarøya: 249,-
1369 - Stabekk: 249,- 
1394 - Nesbru: 349,-
1395 - Hvalstad: 349,-
1396 - Billingstad: 349,- 
1397 - Nesøya: 349,- 
1383/1384 - Asker: 449,-
Hvilke betalingskort aksepteres?
Vi aksepterer Visa, Diners Club, Mastercard og American Express. Etter at du har gjennomført din betaling med kort, vil beløpet bli reservert på kontoen din etter at vi har bekreftet bestillingen.

Dersom vi må annullerer din bestilling, vil de reserverte og innbetalte pengene dine være tilbakeført og synlige på din konto i løpet av 24 timer. Avhengig av kortutsteder og bank, kan det unntaksvis og i enkelte tilfeller ta inntil 10 arbeidsdager før pengene er synlig som disponibel saldo på kontoen i din nettbank.

Dersom maten – av uforutsette årsaker – utleveres uten at betalingen din har blitt gjennomført, vil betalingen for maten skje i etterkant. Dette vil gjennomføres uavhengig av om forsinket betaling skyldes forhold hos Tatakii Asian, deg som kunde eller en eventuell tredjepart.
Gullstjerner%202
"Fantastisk mat. Førsteklasses Tatakii-opplevelse! Take me away – take away Oslo!”
Gullstjerner%202
"For en take away Oslo kan friste med... Dette må jo være byens beste!"
Gullstjerner%202
"Nam-nam! Herlig mat og godt levert! Anbefales!"

Take away Oslo? Det er Tatakii Asian, det!


Tatakii Asian serverer forskjellige typer retter og leverer take away Oslo vet å sette pris på – sushi, wok-retter, crispy fried og bestselgeren Crispy Duck. Vi ønsker å tilby våre gjester gode asiatiske matopplevelser også utenfor restauranten vår – og ønsker å tilby matopplevelser innenfor take away Oslo ikke har sett – og smakt – maken til!

Vi sørger for å kvalitetssikre at vår meny for take away Oslo har samme høye nivå som maten vi serverer i restauranten. Vi tilbyr derfor mange av de samme rettene på take away Oslo som på den ordinære menyen vår. Flere av rettene våre er perfekt for å deles, og dere kan med fordel bestille forskjellige og ulike retter, slik at dere får smakt på flere varianter.

Se hele vår take away Oslo meny her.

Tatakii Asian – restaurant og take away Oslo
Vår Asian Fusion-restaurant ligger sentralt på Majorstua i Oslo. Restauranten ligger vis-a-vis inngangen til Frognerbadet og ikke langt fra Colosseum kino. Flere av våre gjester kombinerer gjerne en tur i Frognerparken med en smakfull lunsj hos Tatakii Asian, eller en utsøkt middagsopplevelse før eller etter et kinobesøk.

Med dempet belysning og interiør i varme og lune jordtoner som svart og brunt kombinert med gullfarger, vil du oppleve et unikt og behagelig miljø når du besøker Tatakii Asian. I den ene enden av restauranten vår, finner du vår bar med alle rettigheter og en avslappende og trendy lounge. Her er du hjertelig velkommen til å sette deg ned i våre dype sofaer og stoler med en innovativ Asian Fusion-cocktail.

I tillegg til å ønske alle velkommen til restauranten vår, tilbyr vi en take away Oslo sine innbyggere vet å sette pris på – vi leverer til alle som ønsker å spise hjemme, på kontoret eller ute i det fri!

Take away Oslo – på japansk vis
På Tatakii Asian tar vi utgangspunkt i fenomenet «izakaya», som har sitt utgansgspunkt i Japan. «Izakaya» var opprinnelig utsalgssteder for sake, men utviklet seg senere til å bli steder som serverte småretter i tillegg. Dette var steder der ønsket at man ble sittende – avslappet og med god tid – for å nyte de forskjellige smårettene sammen med noe godt i glasset. Denne tradisjonen har vi videreført her på Tatakii Asian. Vår meny for take away Oslo består derfor også av en rekke småretter – samt hovedretter for de som måtte ønske det.

Vi har hentet inspirasjon fra store deler av Asia – til rettene du kan velge mellom på vår take away Oslo. Du kan i tillegg til våre varianter av sushi velge mellom flere spennende og eksotiske retter i vår varierte meny for take away Oslo:
  • Sashimi
  • Nigiri
  • Maki
  • Sushi combo
  • Green Godies
  • Crispy Fried
  • Izakaya-retter
  • Wok-retter
  • Selskapsmenyer
  • Desserter

Anbefalt drikke til våre take away Oslo menyer
Når du bestiller take away Oslo fra oss på Tatakii Asian, anbefaler vi at du velger drikke som ikke overstyrer smaken fra rettene i våre take away Oslo menyer. Man kan fort gå seg vill i en asiatisk jungel av smaker. Det er gjerne friske og lette drikkevarer som passer best til rettene i vår take away Oslo.

Et godt valg til rettene i vår take away Oslo, er eksempelvis en frisk og lett hvitvin – og den kan gjerne være musserende. Til vår take away Oslo passer både en Riesling, en Crémant eller en Champagne. Dersom du foretrekker øl, vil en lys og lett øl også fungere godt til våre retter i take away Oslo. Sake, som brygges på ris, er det naturlige valget dersom du ønsker en autentisk opplevelse av rettene i vår take away Oslo. Spør oss gjerne om råd.

Velg Tatakii Asian når du er på jakt etter det beste av take away Oslo kan by på
Det bugner av alternativer for take away Oslo. Tatakii Asian er et godt valg for de som er på jakt etter variasjon og stort utvalg. På vår take away Oslo meny vil du som liker sushi garantert finne dine favoritter – med forskjellig typer fisk og smaken av sjømat i varianter med sting i, som for eksempel Spicy Tunfisk tartar og sprøe varianter som tempura maki. Tempura maki passer svært godt til de som ønsker å smake sushi for aller første gang – fordi sjømaten her ikke er rå, men frityrstekt.

Take away Oslo – både sushi, fingermat, småretter og hovedretter
Men Tatakii Asian er også et godt valg for deg som er på jakt etter take away Oslo som ikke bare tilbyr sushi. Vår take away Oslo meny sørger for at du kan bestille flere småretter – som du kan nyte i tur og orden. Det er fullt mulig å begynne med sushi, for så å fortsette med småretter eller en varm hovedrett i vår take away Oslo.

I vår take away Oslo kan du for eksempel begynne med seks biter maki, før du avslutter måltidet med bestselgeren Crispy Duck. Eller kanskje du foretrekker fingermat som nigiri og sashimi – før du fortsetter med småretter som våre bestselgende «moneybags» og vårruller? Trenger du hjelp til å sette sammen den perfekte mengden mat tilpasset ditt behov i vår take away Oslo meny, så bare oss! Vi hjelper deg valg. Kontakt oss for take away Oslo på tlf: 23 62 40 20.

Take away Oslo – praktisk og enkelt
Vi opplever ofte at vår take away Oslo meny blir valgt når folks tid ikke strekker til. Kanskje har du behov for overtidsmat etter en lang dag på jobb, eller at du ønsker å spise god asiatisk mat uten å bevege deg utenfor husets fire vegger. Hva er vel da enklere enn å velge hjemlevering av vår take away Oslo meny?

Prisene på utkjøring av vår take away Oslo meny varierer ut fra postnummer. Sjåføren vår har med seg bankterminal, som gjør at betaling er enkelt og greit.

Tatakii Asian er langt mer enn take away Oslo menyer
Vi tilbyr fantastiske take away Oslo menyer til byens beboere. Men vi er likevel en etablert restaurant, der vi ønsker våre gjester hjertelig velkommen. Tatakii Asian en allsidig restaurant, som passer like godt for forretnings-lunsjer og konferanser, som for de som ønsker en romantisk middag for to eller de som ønsker å samle vennegjengen til et sosialt og hyggelig måltid. Tatakii Asian er langt mer enn take away Oslo!

Take away Oslo. Anyway – we will take you away!